F -09 Raahessa harjoituspeleissä
16.9.2018 19:07 Uutisointi / F1-pojat 09

F -09 aloitti kauden voitoilla.

Populan salibandyn F-09 juniorit kävivät Raahessa harjoitusturnauksessa. Vastaan aasettui LNM -10 sekä kotijoukkue Tempo -09. Popula sai mukaan yhtä pelaajaa vaille kolme kenttää. Hyvä niin, sillä tiedossa oli paljon peliaikaa, sillä ottelujenkestoksi oli laitettu 2x20min.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui uusi tuttavuus LNM -10. Liminkalaiset olivat saaneet kaksi kenttää pelaajia ja se sekä vuoden ikäero näkyi kentällä. LNM meni kuitenkin heti alkuun johtoon, kun puolustajan lipsahduksella Limingan pelaaja katkaisi syötön ja kiitti kunniasta ja laittoi pallon maaliin. Takaiskun saanut kentällinen laittoi puita uuniin ja siivitti Populan ennen ensimmäistä vaihtoa 2-1 johtoon. Tästä ei Liminkalaiset enää toipuneet, vaikka yrittivät vimmatusti taistella vuoden vanhempia vastaan. Populan 17-2 voittoon päättyneessä pelissä maaleista vastasi Samuel Salmela 8, Oskari Kippola 2, Veeti Ojala 2, Kasperi Tiinanen 2, sekä maalit mieheen Eetu Korjonen, Atte Saari ja Kristian Kant.

Toiseen peliin vastaan tuli jo viime kaudelta tuttu Tempo. Valmennus teki tarkoituksella muutoksia kokoonpanoihin, jotta nähdään mitä pelipaikkoja kukin pelaaja osaa pelata. Nämät muutokset eivät niin hyvin toimineet, mutta valmennus on taas hiukan viisaampi. Peli alku oli hyvin samanlainen kuin ensimmäisessä pelissä. Vastustaja teki Populan virheestä heti alkuun maalin ja Popula teki maalin heti seuraavassa vaihdossa. Tämän jälkeen Popula otti pallollisen hallinnan pelissä ja teki ensimmäiseen erään seitsemän maalia, Tempon tehdessä kaksi. Toinen erä oli huomattavasti tasaisempaa kuin ensimmäinen erä. Tempo voitti toisen erän lukemin 3-2. Populalle voitto ottelusta kuitenkin luvuin 9-5. Tuomarilinja oli ensimmäiseen peliin verrattuna kaukana siitä mitä sen pitäisi olla. Hiukan haiskahti kotiinpäin vihellykseltä tuomaritoiminta. Yksi vapari vihellys Populalle koko ottelussa eikä sitäkään varmaan olisi vihelletty ellei Populan vaihtopenkki olisi kritisoinut tilannetta. Ottelun toisella puoliskolla nähtiin myös ikävä tilanne kun maalin edessä ollut Samuel Salmela sai vastustajan kyynärpäästä huuleensa. Tuomarihan ei tätä tilannetta huomannut, vaikka liike oli selvä ja vielä selvempi oli Samuelin pään heilahdus taakse päin. Onneksi tilanteesta selvittiin huuleen tulleella haavalla ja verenvuodolla. Samuel ei peliin tämän jälkeen enää toipunut. Populan maaleista vastasivat Oskari Kippola 2, Samuel Salmela 2, Atte Saari 2 sekä Kasperi Tiinanen, Veeti Ojala ja Santeri Kokkonen yhdet maalit.


   
Lisää uutisia
F1-pojat 09
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Kategoriat